Cuando tu cheerleader te abandona

sólo te queda una solución: abrir un blog!

31 de juliol del 2009

How to make Onigiri

http://www.youtube.com/watch?v=ACOmKiJDkA4
Etiquetas: vacances 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Arxiu del blog

  • ►  2012 (1)
    • ►  de març 2012 (1)
  • ►  2011 (35)
    • ►  d’agost 2011 (2)
    • ►  de juliol 2011 (1)
    • ►  de juny 2011 (4)
    • ►  de maig 2011 (2)
    • ►  d’abril 2011 (1)
    • ►  de març 2011 (9)
    • ►  de febrer 2011 (7)
    • ►  de gener 2011 (9)
  • ►  2010 (40)
    • ►  de desembre 2010 (10)
    • ►  de novembre 2010 (5)
    • ►  de juny 2010 (2)
    • ►  d’abril 2010 (6)
    • ►  de març 2010 (8)
    • ►  de febrer 2010 (2)
    • ►  de gener 2010 (7)
  • ▼  2009 (29)
    • ►  de desembre 2009 (3)
    • ►  de novembre 2009 (2)
    • ►  de setembre 2009 (1)
    • ►  d’agost 2009 (5)
    • ▼  de juliol 2009 (2)
      • How to make Onigiri
      • Ara els trobo a faltar...ONIGIRI
    • ►  de juny 2009 (1)
    • ►  de maig 2009 (1)
    • ►  de març 2009 (3)
    • ►  de febrer 2009 (5)
    • ►  de gener 2009 (6)
  • ►  2008 (85)
    • ►  de desembre 2008 (1)
    • ►  de novembre 2008 (3)
    • ►  d’octubre 2008 (7)
    • ►  de setembre 2008 (4)
    • ►  d’agost 2008 (13)
    • ►  de juliol 2008 (5)
    • ►  de juny 2008 (8)
    • ►  de maig 2008 (12)
    • ►  d’abril 2008 (13)
    • ►  de març 2008 (19)

Linking Park

  • Wep page: Mike Tiger
  • Web page: Roger Adam
  • Web page: Jeronimo Hagerman
  • Vinilos con gracia
  • Vacances vintage motorhomes
  • Vacances La Reina del Alojamiento
  • Todo sobre comida japonesa
  • Sublime Stitching
  • Street Fashion in Japan
  • Softies and many links
  • Sirena con jersey Crafty bags and more
  • Receptes cuina
  • Pastisseria Ochiai
  • Objetos Bonitos No Identificados
  • Music: Uffie
  • Music: Télépopmusik
  • Music: The whitest boy alive
  • Music: The Streets
  • Music: Retrato Robot
  • Music: Pomplamoose versions
  • Music: Pol and Sonora
  • Music: MªDaniela y su sonido lasser
  • Music: Lorena C
  • Music: LCD Sound System
  • Music: Kimya Dawson
  • Music: Joan as Policewoman
  • Music: Jessy Bulbo
  • Music: I love Yelle
  • Music: Hidrogenesse
  • Music: Hercules and Love Affair
  • Music: Glass Candy
  • Music: Damemas
  • Music: Amanditita
  • Music: Afrodita
  • Muebles and Design
  • Love Motels
  • Lloguer vacances per Europa
  • Lliçons de japonès
  • Kawaii & Cute Things
  • Il·lustració: The i spot. Base de dades il·lustradors
  • Il·lustració: Serge Bloch
  • Il·lustració: Pénélope Bagieu
  • Il·lustració: picture book kids illustrations
  • Il·lustració: Marc Boutavant
  • Il·lustració: Llibres infantils vintage
  • Il·lustració: Kozyndan
  • Il·lustració: Juanjo Saez
  • Il·lustració: Jonathan Calugi
  • Il·lustració: Cristina Sitja Rubio
  • Il·lustració: Chicou-Chicou
  • How to make cute things by Aranzi
  • Harajuku Style
  • handmade
  • Gera!
  • Fashion without the attitude
  • Fashion Trends
  • Fashion Tote Bags
  • Diseño ecológico
  • Crafts and Arts La Collectiva
  • Com netejar la plata
  • Colette Paris
  • Bordados lo más cool
  • Blog: Vaya tela marinera
  • Blog: Tutorial per fer coixins
  • Blog: Tokyobling
  • Blog: Tokyo + Fashion + Trendy=You
  • Blog: Today I saw (nice drawings)
  • Blog: The Sartorialist, a twist to their looks
  • Blog: The Sartorialist Fashion Street Photografer
  • Blog: T*survivor series: el blog de un post al año
  • Blog: Señorita Puri acuda a caja 7
  • Blog: revista El costurero
  • Blog: Public Embroidery Ulrika Erdes
  • Blog: Pixels y cine. Todo puede ser pixelado
  • Blog: Oriol Pérez Unanue
  • Blog: Nihonica
  • Blog: miprimerdrop
  • Blog: Made by white & the story book rabit
  • Blog: Las teje y maneje
  • Blog: Juanjo Leon London
  • Blog: J-Pop Fan
  • Blog: I love Australia
  • Blog: Hello Kitty Hell
  • Blog: Fifi Lapin
  • Blog: Erika's blog Mpls
  • Blog: Embroidery as Art
  • Blog: El punto de Leti
  • Blog: Duduá
  • Blog: Dies de Gloria
  • Blog: Design Sponge
  • Blog: Dani Benito por la India
  • Blog: crafts
  • Blog: Craft by cat the aguja mágica lady
  • Blog: Chinochaneando
  • Blog: Charuca
  • Blog: Bloger de Niro
  • Blog fotos gent anònima sexy
  • Blog Eric Testroete artista 3D
  • Arts and Crafts supermarket
  • Art: Shy the Sun vídeos
  • Art: Shannon Gerard
  • Art: Sergio Mora
  • Art: Miss Van
  • Art: Mark Ryden
  • Art: Kukula
  • Art: Jeongmee Yoon "The Pink-Blue project"
  • Art: Camille Rose Garcia
  • Allotjaments a tot arreu
  • Allotjament: Hotel lujo al Matarranya
  • Allotjament Delta de l'Ebre
  • Abandoned mental asylums
  • A Lego a Day
  • A bailar!
  • 36 vistes del Fuji
Licencia Creative Commons
Este obra está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.

Things to remember

  • pero mira que eres graciosa
  • Cachondina
  • no es poden fer les coses massa bé...
  • Projecte vital?
  • Una persona creativa tancada en el cos d'una gandula
  • Rovelló!!!
  • Lo complejo de la vida en familia
  • Lo facil que es espiar (sin querer) en el muro del Facebook
  • La impossibilitat de tornar a connectar
  • MUCHO
  • Estamos bien
  • Mullidismo
  • ¿Comer del cazo? no
  • La ganga huele el peligro
  • Que no ho digui, no vol dir que hagi deixat de pensar-ho
  • Happy Sad (by Pizzicato 5)
  • Pensar només per la part que em toca
  • Ni quiero estar más lejos
  • Pareja de jotas para Dr. Snake
  • Cuidado con los medicamentos y la bebida
  • Sin red
  • Mucho es poco
  • Madrid Mola
  • En menos de dos horas parece imposible
  • Querer sí
  • Morder no
  • Tenir un clon
  • L'olor de les coses netes
  • Anar al dentista
  • Aprender a pasar página MÁS rápido
  • No deixar que la manca de tacte d'altres persones m'afecti
  • Casi cada día, uno puede ver la Torre Eiffel en algún lado
  • No empezar las libretas por los dos lados
  • Cremes, cremes, cremes, day & night
  • De los 2 litros de agua, ni hablamos...
  • Rentar-me les dents just després de menjar
  • Menjar peix més sovint
  • Menjar fruita com a mínim un cop al dia

Receptes

Bloc de cuina: webos fritos

ENTREPÀ Smudy

Formatge de cabra
Fulles d'espinac fresques
Pebrot escalibat (de pot)
Pa bimbo
I a la sandwichera!!

LLOBARRO amb aroma de fulles de figuera

Aquesta és una recepta de la Carme Ruscalleda...però no se si recordaré molt bé com es fa.
S'agafen un parell de lloms de llobarro, se salen i se'ls hi tira un raig d'oli, es marquen banda i banda a la planxa.
Es posa una fulla de figuera neta sobre una plata que pugui anar al forn (la cara brillant del cantó de la plata), damunt van els lloms i a sobre un altre tros de fulla, aquesta escaldada, perquè sigui més moldejable i no es trenqui. S'enganxa amb uns escuradents. Es posa la plata al forn, perquè la fulla deixi el seu aroma i el peix s'acabi de coure.
Se serveix amb un parell de figues, també marcades a la planxa.

BACALLÀ AMB SALSA DE TOMÀQUET

2 trossos grans de bacallà congelat al punt de sal
1 pot de salsa samfàina Ferrer
Farina
Descongelar el bacallà.
Enfarinar els lloms de bacallà i posar-los a fregir en una paella amb força oli ben calent per la banda que tingui pell.
Un cop enrossits, dónar la volta i deixar que es facin. Quan el bacallà estigui cuit afegir la samfàina i deixar-ho coure 1 o 2 minuts fins que estigui tot ben calent.

CHICKEN KORMA

2 pits pollastre tallats a daus
mitja ceba
1 pot de cigrons
pasta Korma

Daurar mitja ceba en una cassola.
Coure els trossos de pit de pollastre tallats a daus.
Afegir un parell de cullerades de pasta Korma. Es pot comprar als supermercats asiàtics o badulakes.
Remenar...coure una estona i afegir els cigrons i una mica d'aigua.
Coure una estona més a foc baix fins que el pollastre hagi agafat el gust de la pasta korma. Aquest plat no és picant.

CONILL AMB FIGUES A LA CARLOTA


1 conill – a trossos petits
1 ceba mitjana - ratllada
½ kg figues - pelades
Un raig de conyac
Oli, sal i pebre

Per fer en cassola de fang o de ferro colat preferiblement.
Salpebrar el conill i passar-lo per la cassola amb l’oli ben calent, que quedi daurat. Retirar-lo
Amb l’oli de fregir el conill, i a la mateixa cassola, fer un sofregit amb la ceba ratllada que quedi ben rossa
Tornar a posar el conill i afegir-hi les figues pelades (senceres) i un bon raig de conyac
Baixar el foc i deixar coure uns 20’-30’, fins que la majoria de les figues s’hagin desfet i s’hagin barrejat amb el conyac donant consistència a la salsa

MONGETES AMB ROSSELLONES

Ingredients: Mongetes, rossellones, ceba, vi blanc

Elaboració: Es talla la ceba a trossets petits i es posa a la paella amb una mica d'oli. Un cop està daurada, s'afegeix un grapat de rossellones fins que s'obren totes (va bé afegir-hi un raig de vi blanc). En acabat, es tiren les mongetes cuites, perquè agafin les escalfor del plat.

MAGRET D'ÀNEC

Ingredients:Magret d’ànec, poma, ceba, mel, mitja taronja

Elaboració:Fem uns talls al magret, i el posem a foc viu en una paella durant 8 minuts per la banda de la pell. A mesura que vagi deixant anant el greix, l’anem traient i el reservem en un got. Quan ja estigui fet per aquesta cara, el girem i el cuinem 5 minuts més per l’altra. Mentrestant, fregim uns talls de poma amb una mica de mantega i part del greix del magret. I en una altra paella, fregim ceba (també amb el greix de la carn), i quan estigui daurada, i tirem un rajolí de mel i el suc de mitja taronja. Per muntar el plat, tallem el magret i l’acompanyem amb una mica de poma saltejada i de ceba.

TABULÉ

Menta
½ kg tomàquet madur triturat (sense la pell)
1 cogombre
Ceba
1 pebrot verd
Llimona

Ho tallem tot a tacos molt petitet.
Posem en un bol les verdures tallades, el cous-cous (sense fer), el suc d’una llimona, una cullerada d’oli i sal.
1 got de cous-cous = 1 got d’aigua
Ho barregem tot i ho posem a la nevera mínim dues hores. Passat aquest temps, ja es pot menjar.


Tema Picture Window. Imatges del tema creades per Colonel. Amb la tecnologia de Blogger.